sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ranskan ruokia osa 2


Marseillessa piipahdimme lounaalle thaimaalaiseen ravintolaan ja sen ruoka olikin maittavaa. Paikalliset olivat varanneet sieltä pöytiä, mikä oli hyvä merkki, eikä ruoka ollut kallista.


Itse otin kalmaria kasvisten kera ja puoliskoni maistoi kanakastiketta.


Salaatit olivat isoja ja raikkaita kovista helteistä huolimatta.


Kalaa söin hotellillamme, jonka ruoka oli myös hyvää. Kalassa oli oliivirouhetta päällä.


Puoliskoni otti luottoannoksensa eli hampurilaisen.


Yksi ruokapettymys koettiin Ais-en-Provensessa. Tämän piti olla sahramipastaa, mutta sahramin väri oli varmaankin saatu kurkumasta. Sahrami ei ruoassa maistunut.


Myös pizza oli melko pahaa ja omituistakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti