lauantai 15. elokuuta 2015

Uusi tuotelöytö!

Ostin tässä taannoin kaapin perukoille Verson esikypsytettyä härkäpapumurskaa. Kun ei muutakaan syötävää ollut, päätin kokeilla sitä ja tehdä pastakastiketta.


Tein kastikkeen mahdollisimman lyhyen kaavan mukaan. Siihen tuli tomaattimurskaa, yrtti-kasvisliemikuutio, valkosipulijauhetta, mustapippuria sekä kuivattua basilikaa ja oreganoa.

Kun otin papumurskan pois pakkauksesta, se tuoksui hiukan oudolle ja ajattelin jo, ettei siitä voi saada mitään hyvää tehtyä. Kuitenkin, kun maistoin kastiketta, se oli varsin hyvää ja muistutti koostumukseltaan hyvin paljon jauhelihakastiketta.

Söin annokseni hyvällä ruokahalulla ja laitoin loput jääkaappiin odottamaan puoliskoni kotiutumista. Ajattelin laittaa hänelle tekstiviestin, jossa totean kylmän viileästi jääkaapissa olevan jauhelihakastiketta....hehheheheh, koska hän ei niin kasvisruuasta perusta. Katsotaan, tunnistaako hän ruuan papukastikkeeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti